уторак, 30. јун 2009.

NLO namerno udario u meteor kako bi spasio Zemlju

Da li se jedan NLO namerno sudario sa meteorom kako bi spasio Zemlju pre 100 godina? To tvrdi jedan ruski naučnik, a prenosi Fox news.

Doktor Juri Labvin, predsednik Fondacije za proučavanje fenomena iz Tunguske insistira na tome da je vanzemaljska letelica „žrtvovala sebe“ kako bi sprečila da ogroman meteor udari u Zemlju, na teritoriji Sibira, 30. juna 1908. godine.
U istoriji je poznat događaj koji se odigrao tog dana u Sibiru kada je, zbog još uvek neobjašnjenih razloga izgorelo 60 miliona stabala, a stradalo oko 2.000 kvadratnih kilometara teritorije. Tom prilikom, putnici Transsibirske pruge, udaljene oko 600 kilometara, svedočili su o potresima i jakim svetlima na nebu.
Većina naučnika smatra da je meteor tada eksplodirao nekoliko kilometara iznad zemlje.
Međutim, Labvin kaže da su komadići kvarca s neobičnim šarama koji su pronađeni u tunguskoj oblasti jedan od dokaza za prisustvo NLO-a koji je, kako smatra, tada namerno uradio u meteor i tako spasio Zemlju od ogromnog razaranja.
"Još uvek nemamo tako razvijenu tehnologiju uz pomoć koje bismo mogli da napravimo tako precizne šare na kristalu", rekao je Labvin makedonskoj novinskoj agenciji.
"Osim toga, u Tunguskoj smo pronašli i jedan silikat gvožđa koji može da se stvori samo u svemiru", dodao je naučnik.

1 коментар: